Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za četrtek, 6.9.2012

Poročilo za četrtek
Poročilo za četrtek
Poročilo za četrtek, 6.9.2012

Poročilo za četrtek, 6.9.2012

Ribnica – Poročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za četrtek, 6. september 2012: Obravnavali smo kaznivo dejanje suma ponarejenega bankovca, kateri je bil unovčen na bencinskem servisu v Ribnici. Po vseh zbranih obvestil bo napisana kazenska ovadba.

Z OKC-ja smo bili poslani na Breg pri Ribnici, kjer je prišlo do prometne nesreče z udeležbo divjadi. Ob prihodu na kraj voznika ni bilo več, srna pa je bila na kraju še živa, za njo pa je poskrbel revirni lovec.

Poslani smo bili na regionalno cesto v bližini naselja Žlebič, kjer je prišlo do prometne nesreče. Na kraju je bilo ugotovljeno, da sta bila v prometni nesreči udeležena voznik kombija in pešec, kateri je na kraju preminil. Postopek so prevzeli policisti prometne policije Ljubljana, kateri bodo po vseh zbranih okoliščinah prometne nesreče ustrezno ukrepali. Več o nesreči.

V sklopu varne poti v šolo pa smo v naselju Prigorica obravnavali cestno prometni prekršek, pri čemer je tuj državljan v naselju vozil s hitrostjo 112 km/h. Zoper njega je bil uveden takojšnji postopek, odpeljan je bil v Ljubljano, kjer mu je dežurna sodnica izrekla globo in kazenske točke.

Pripravil:
Jože Grže, policist I
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj