Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za četrtek, 6.4.2023

Poročilo za četrtek
Poročilo za četrtek

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za četrtek, 6. april 2023: Obravnavali smo tatvino okrasnega pokrovčka senzorja luči. Oškodovanka je umaknila predlog za pregon storilca kaznivega dejanja.

Na glavni cesti II. reda 106 smo obravnavali prometno nesrečo, katera se je zgodila zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji voznika tovornega vozila. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

V Loškem Potoku je voznik tovornega vozila trčil v betonsko ograjo, pri tem pa se mu je predrl rezervoar za gorivo, katero je po ceveh za meteorno vodo steklo v potok. Na kraju so posredovali tudi gasilci, po vseh zbranih obvestilih pa sledi ustrezen izdelek.

Obravnavali pa smo še kaznivo dejanje Poškodovanje osebnega avtomobila. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba.

VABILO
Danes 7. 4. 2023 ob 18.00 uri vabimo v Rokodelski center Ribnica na preventivni dogodek na temo varnost motoristov v cestnem prometu. Dogodek je namenjen že izkušenim motoristom, kot tudi tistim, ki to šele nameravajo postati. Vabljeni tudi ostali udeleženci cestnega prometa, saj imate priložnost dobiti strokovne, praktične in koristne nasvete za varno udeležbo v prometu.

Pripravil:
Matija Petovar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj