Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za četrtek, 6.12.2012

Poročilo za četrtek
Poročilo za četrtek
Poročilo za četrtek, 6.12.2012

Poročilo za četrtek, 6.12.2012

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za četrtek, 6. december 2012: Obravnavali smo kaznivo dejanje Prikrivanja, ker je storilec v zameno za opravljene storitve sprejel mobilni telefon, kateri je bil pridobljen s kaznivim dejanjem. Po vseh zbranih obvestilih bo napisana kazenska ovadba.

Na parkirnem prostoru v Ribnici smo obravnavali prometno nesrečo, v kateri je neznani voznik poškodoval parkiran osebni avtomobil in s kraja odpeljal. O pobeglem vozniku še zbiramo obvestila, po zaključku pa bo napisan ustrezen izdelek.

Na relaciji Sodražica – Sveti Gregor pa je voznik osebnega avtomobila zbil srno, katera je s kraja pobegnila. Na vozilu materialne škode ni bilo, napisano pa je bilo obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

Obvestilo

Ob tej priložnosti opozarjamo vse udeležence cestnega prometa naj bodo, zaradi napovedanih snežnih padavin in posledično poslabšanja prevoznosti cest, ustrezno pripravljeni in opremljeni. Policisti bomo med kontrolo prometa namenili večjo pozornost vozilom, ki niso ustrezno opremljena s predpisano zimsko opremo. Proti tistim voznikom, ki bodo zaradi neustrezne zimske opreme povzročili zastoje bomo ustrezno ukrepali. Zato, predvsem voznike tovornih vozil, pozivamo, da naj upoštevajo razmere na cestah in se po potrebi pravočasno izločijo.

[oglas tip=”468×60″ p=”D”]

Pripravil:
Jože Grže, policist I
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj