Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za četrtek, 4.8.2016

Poročilo za četrtek
Poročilo za četrtek

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za četrtek, 4. avgust 2016: NN je iz delovnega stroja in tovornega vozila iztočil okoli 160l goriva ter s tem podjetje oškodoval za okoli 280EUR.
NN je v peskokopu izvršil tatvino dveh hladilnikov motorja, katera sta bila nameščena na mlinih za mletje kamenja. Povzročena škoda znaša okoli 2.000EUR.

NN je vlomil v župnišče tako, da je s primernim orodjem na vzvod odprl okno. Iz notranjosti je odnesel denar.

NN je poskusil vlomiti v poslovni objekt, vendar mu v notranjost ni uspelo priti. Povzročil je za okoli 150UER škode.

NN je skozi vhodna vrata vlomil v cerkev na Robu, iz notranjosti ni odnesel ničesar, povzročil pa je za okoli 50EUR materialne škode.

Na G2 106, med Ortnekom in Žlebičem je NN voznik zbil srno, katera je obležala na cesti. Srna je bila z vozišča odstranjena, preko RCO je bila obveščena pristojna služba.

OBVESTILO
Policisti PP Ribnica bodo v sodelovanju s PP Ljubljana tekom celotnega vikenda poostreno izvajali meritve hitrosti. Meritve se bodo izvajale predvsem na lokacijah, kjer pogosto prihaja do prometnih nesreč zaradi neupoštevanja pravil glede hitrosti in tam, kjer so meritve hitrosti predlagali občani. Vse voznike pozivamo, naj pri vožnji upoštevajo prometna pravila in s prehitro vožnjo ne ogrožajo sebe in drugih udeležencev cestnega prometa.

Pripravil:
Bojan Kramžar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj