Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za četrtek, 19.6.2014

Poročilo za četrtek
Poročilo za četrtek
Poročilo za četrtek 19.6.2014

Poročilo za četrtek 19.6.2014

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za četrtek, 19. junij 2014: NN je z vežic na Svetem Gregorju izvršil tatvino bakrenih žlebov ter s tem lastnika oškodoval za okoli 380EUR.
NN je brcnil v lesena vrata gostinskega lokala in s tem povzročil za okoli 50EUR materialne škode.

OBVESTILO:
Danes, v petek 20. junija, se bo na območju PP Ribnica in PP Kočevje odvijala 2. etapa kolesarske dirke po Sloveniji. Ker bo cestni promet zaradi prireditve oviran, nekateri odseki cest pa bodo za določen čas popolnoma zaprti, vse udeležence cestnega prometa in obiskovalce prireditve pozivamo naj se ravnajo po navodilih organizatorjev in policistov. Še posebej opozarjamo na upoštevanje začasne prometne signalizacije in vozil s prednostjo ter vozil za spremstvo.

Vozila za spremstvo uporabljajo posebni opozorilni svetilki, ki oddajata rdečo in modro svetlobo. Takrat morajo vozniki takoj ustaviti vozila, drugi udeleženci cestnega prometa se morajo takoj umakniti z vozišča, in dati vozilu, ki daje tak znak, in vozilu oziroma vozilom, ki ga spremlja, prosto pot. Vozniki morajo ustaviti vozila ob robu ali zunaj vozišča. Vožnjo smejo nadaljevati šele, ko odpelje mimo vozilo, vozili oziroma vsa vozila v koloni, vključno z zaključnim vozilom, ki daje znake z rdečo in modro svetilko.

Pripravil:
Bojan Kramžar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj