Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za četrtek, 11.12.2014

Poročilo za četrtek
Poročilo za četrtek
Poročilo za četrtek 11.12.2014

Poročilo za četrtek 11.12.2014

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za četrtek, 11. december 2014: Policisti PP Ribnica smo v zadnjih štiriindvajsetih urah obravnavali prometno nesrečo z udeležbo psa. Nastala je materialna škoda, lastniku psa pa je bil izdan plačilni nalog.

Obvestilo:
V zvezi dogodka na območju Policijske uprave Koper, kjer je voznik belega kombija, na katerem je črka D, vabil deklice v vozilo, obveščamo, da je bil podoben kombi, znamke Citroen Jumper, bele barve, delnih reg. št. DEG…, z oznako države Nemčije na zadnjem delu vozila (črka D), opažen tudi v naši bližnji okolici. Zato apeliramo na vse, ki bi opazili omenjen kombi, da o tem nemudoma obvestijo Policijo na številko 113. Prav tako naprošamo starše da o omenjenem dogodku seznanijo svoje otroke in jih opozorijo na nevarnosti.

V zvezi nujnih vzdrževalnih del (asfaltiranje vozišča) na regionalni cesti, III. reda. Številka 653, odsek 1364, v okolici Mejnega prehoda Podplanina bo danes, 12. 12. 2014, predvidoma med 11.30 in 13.30 močno oviran promet oziroma tudi občasno popolna zapora omenjene ceste. Vsem, ki boste v tem času potovali proti Republiki Hrvaški ali iz nje, svetujemo uporabo sosednjega mejnega prehoda Novi Kot.

Pripravil:
Saša Janjić
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj