Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za četrtek, 10.4.2014

Poročilo za četrtek
Poročilo za četrtek
Poročilo za četrtek 10.4.2014

Poročilo za četrtek 10.4.2014

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za četrtek, 10. april 2014: Prejeli smo prijavo o vlomu v vikend, od koder je NN storilec odtujil posodo z gorivom in lastnika oškodoval za cca. 100 EUR. O zadevi bo napisana kazenska ovadba.

Prejeli smo prijavo o vlomu v gradbeni kontejner, od koder je NN storilec odtujil posodo z gorivom in lastnika oškodoval za cca. 100 EUR. O zadevi bo napisana kazenska ovadba.

Na glavni cesti G2 106 pri Žlebiču, smo obravnavali prometno nesrečo z lahkimi telesnimi poškodbami in materialno škodo, do katere je prišlo zaradi vožnje voznika os. avtomobila na prekratki varnostni razdalji. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Na glavni cesti G2 106 pri Ortneku, smo obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, do katere je prišlo zaradi vožnje voznika os. avtomobila na prekratki varnostni razdalji. Udeležencema je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda.[oglas tip=”468×60″ p=”C”]

Na PP se je zglasila občanka in povedala, da je pri Kranju, na cesti Labore-Jeprca povozila srno. Na vozilu je nastala je mat. škoda, izdano ji je bilo obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

Občan nas je obvestil o zapuščenem otroškem kolesu rdeče-črno barve. Kolo je bilo pripeljano in shranjeno na PP.

Pripravil:
Mitja Andoljšek
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj