Črna kronika

Poročanje PP Ribnica za 25.4.2013 in opozorilo za udeležence v prometu

Poročilo za četrtek
Poročilo za četrtek
Poročilo za četrtek, 25.4.2013

Poročilo za četrtek, 25.4.2013

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za četrtek, 25. april 2013: Obveščeni smo bili o kaznivem dejanju povzročitev Lahke telesne poškodbe, ki se je zgodila 3. 3. 2013. Zoper storilca bo podana kazenska ovadba.

Obravnavali pa smo še prometno nesrečo z  udeležbo divjadi, in sicer je voznik osebnega avtomobila zbil zajca. Materialna škoda znaša po nestrokovni oceni približno 100 EUR, napisano je bilo Obvestilo o odstopu od ogleda.

 

OPOZORILO:
Zaradi izboljšanja vremena se je na cestah povečalo število udeležencev enoslednih vozil. V zvezi tega opozarjamo vse voznike osebnih in drugih motornih vozil na večjo previdnost v cestnem prometu, kot tudi voznike motornih koles in koles z motorjem, da vozijo v skladu s predpisi po Zakonu o pravilih cestnega prometa.

Še posebej povečan promet enoslednih vozil se pričakuje v času med 26. 4. 2013 in 28. 4. 2013, saj so v tem času napovedane prireditve na Grobniku ( Hrvaška ), kamor se iz leta v leto odpravlja vse več voznikov z motornimi kolesi s  Slovenije, prav tako pa je 27. 4. 2013 na Novi Štifti organiziran shod motoristov in tradicionalni blagoslov.V zvezi tega se bo na cestah izvajal poostren nadzor nad kršitelji enoslednih vozil, zoper vse kršitelje pa bomo represivno ukrepali.

Pripravil:
Jože Grže
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj