Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend, od 4.4. do 6.4.2014

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend
Poročilo  za vikend, od 4.4. do 6.4.2014

Poročilo za vikend, od 4.4. do 6.4.2014

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (4., 5. in 6. april 2014): Prejeli smo prijavo o tatvini goriva na bencinskem servisu. Zoper storilca bo po zbranih  obvestilih podana kazenska ovadba. Ker je bilo ugotovljeno, da se je storilec na bencinskem servisu nedostojno vedel do prodajalcev, mu je bil izdan tudi plačilni nalog.

Prejeli smo prijavo o tatvini denarnice in dveh jaken, katere je NN  odtujil iz odklenjenega vozila. Ker je bilo dejanje storjeno na območju PP Grosuplje jim bo zadeva odstopljena v nadaljnje reševanje.

Obravnavali smo kaznivo dejanje Neupravičena proizvodnja in promet s prepovedanimi drogami. Po zbranih obvestilih bo zoper storilca podana kazenska ovadba.

Obravnavali smo kršitev prepovedi približevanja določeni osebi.  Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

Na glavni cesti G2 106 smo obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, do katere je prišlo zaradi vožnje voznika os. avtomobila na prekratki varnostni razdalji. Udeležencema je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda.

Na regionalni cesti R 653 smo obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo , pri kateri se je voznik os. avtomobila zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo zapeljal izven vozišča in se prevrnil na bok. Izdano mu je bilo obvestilo  o odstopu od ogleda prometne nesreče. [oglas tip=”468×60″ p=”C”]

Na regionalni cesti R 655 smo obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo. Pri nesreči je prišlo do oplaženja med vozili. O zadevi bo napisan uradni zaznamek.

Na regionalni cesti R655 je voznik OA povozil košuto. Na vozilu je nastala je mat. škoda, izdano mu je bilo obvestilo  odstopu od ogleda prometne nesreče.

Na Škrabčevem trgu v Ribnici smo obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, do katere je prišlo zaradi vožnje voznika os.avtomobila z neprilagojeno hitrostjo. Udeležencema je bilo izdano obvestilo  o odstopu od ogleda prometne nesreče.

Na parkirnemu prostoru v Sodražici je voznik os. avtomobila pri speljevanju poškodoval vrata poslovnega objekta. O zadevi bo napisan uradni zaznamek.

Pripravil:
Mitja Andoljšek
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj