Črna kronika

Dve prometni nesreči: Ena v Ribnici druga v Dolenji vasi, 30.8.2019

Prometna nesreča v Dolenji vasi, 30.8.2019
Prometna nesreča v Dolenji vasi, 30.8.2019

Ribnica – V petek, 30. avgusta 2019, ob 10.05 sta v križišču Merharjeve in Kolodvorske ulice v Ribnici trčili osebni vozili. Gasilca PGD Ribnica sta zavarovala kraj nesreče, odklopila akumulatorja na vozilih in z vpojnimi sredstvi posula iztekle motorne tekočine. V nesreči ni bilo poškodovanih, reševalci NMP Ribnica pa so na kraju preventivno pregledali dojenčka.

Dolenja vas – V petek, 30. avgusta 2019, ob 10.54 sta na regionalni cesti Ribnica–Kočevje v Dolenji vasi, občina Ribnica, trčili osebni vozili. Gasilci PGD Ribnica so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja na vozilih, z vpojnimi sredstvi posuli iztekle motorne tekočine in nudili pomoč reševalcem pri oskrbi poškodovane osebe. Reševalci NMP Ribnica so eno poškodovano osebo na kraju oskrbeli in prepeljali v UKC Ljubljana.

Zapis Gasilske enote Ribnica na njihovem FB profilu

Danes smo v razmaku samo pol ure posredovali na kar dveh prometnih nesrečah, ki sta se pripetili v Občini Ribnica.
Najprej smo posredovali v križišču Kolodvorske in Merharjeve ulice v Ribnici kjer sta trčili dve vozili.
Poškodovanih k sreči ni bilo, so pa reševalci preventivno pregledali dojenčka, ki je bil prav tako udeležen v nesreči. Gasilci smo na obeh vozilih odklopili akumulatorja, cestišče posuli z absorbcijskim sredstvom ter po opravljenih policijskih postopkih vozili umaknili s cestišča.

Pol ure kasneje sta na mostu čez potok Ribnica v Dolenji vasi čelno trčili dve vozili. Šlo je za hujšo prometno nesrečo v kateri se je ena oseba telesno poškodovala. Reševalci so osebo na kraju oskrbeli ter jo prepeljali v ljubljankski UKC.
Gasilci PGD Ribnica smo kraj prometne nesreče zavarovali, odklopili akumulatorja na vozilih, pomagali policistom, z vpojnimi sredstvi posuli iztekle motorne tekočine ter nudili pomoč avtovleki pri odstranjevanju vozil s cestišča.

Slike na FB GE Ribnica

Komentiraj