Črna kronika

52-letnik je pri naselju Žimarice trčil v transformatorsko postajo in umrl na kraju nesreče (23.3.2018)

Nesreča s smrtnim izidom v Žimaricah 23-3-2018
Nesreča s smrtnim izidom v Žimaricah 23-3-2018

Žimarice, Sodražica – V prometni nesreči v petek,  23. marca 2018 okoli 14. ure pri kraju Žimarice je umrl 52-letni voznik tovornega kombija, potem ko je zapeljal z desnega roba ceste na travnati nasip in nato trčil v betonski objekt transformatorske elektro postaje, so sporočili ljubljanski policisti.

Nesreča s smrtnim izidom v Žimaricah 23-3-2018

Nesreča s smrtnim izidom v Žimaricah 23-3-2018

Voznik je vozil po regionalni cesti iz smeri naselja Podklanec proti naselju Sodražica. Na delu ceste, kjer vozišče poteka iz desnega nepreglednega ovinka v daljšo ravnino, je vozil preblizu desnega roba vozišča, zapeljal s ceste na travnati nasip, kjer je nato s sprednjo stranjo vozila trčil v betonski objekt transformatorske elektro postaje. Policisti bodo z zbiranjem obvestil glede okoliščin prometne nesreče nadaljevali, so zapisali v Policijski upravi Ljubljana.

Zapis Gasilske enote Ribnica na nihovi FB strani

Ob 14.10 se je pri naselju Žimarice, občina Sodražica, voznik z osebnim vozilom zaletel v transformatorsko postajo ob cesti in zapeljal s cestišča. Gasilci PGD Ribnica so zavarovali kraj nesreče, s tehničnim posegom omogočili reševalcem NMP Ribnica dostop do ponesrečenca, odklopili akumulator in z vpojnimi sredstvi posuli iztekle motorne tekočine. Voznik se je v nesreči tako hudo poškodoval, da je na kraju preminil.

Foto: PGD Ribnica

Komentiraj