Ribnica

Vtisi iz 8. Grajskega večera 2011: Lucija Ćirović z gosti pripravila dve uri smeha in zabave

Ribnica – Predzadnji Grajski večer v Ribnici v tej sezoni je znova postregli z velikim obiskom in programom, ki je bil najdaljši doslej. Dveurni časovni okvir je prebila Ribničanka Lucija Ćirović, ki je kot zadnja med štirimi stand up komiki na odru ostala več kot pol ure, saj si je tako želela publika.

Komičarka se je namreč lepo vživela v vlogo in vzpostavila neposreden stik z občinstvom, ki ji ni dalo, da bi se od njih hitro poslovila. Lucija je tudi povezovala program v katerem se je prvi predstavil s 40 kilogramov manj v zadnjih nekoliko let, a še vedno krepak možakar, Boštjan Gorenc – Pižama. Za njim je mikrofon prevzela Martina Ipša, ki je večer obarvala z drznim in izvirnim humorjem, še bolj pa ga je začinil Hrvat Ivan Šarić.

Ta petek se bodo odvrteli zadnji letošnji Grajski večeri v Ribnici. Ti bodo narodno zabavno obarvani z nastopom ansambla bratov Zakrajšek z gosti, med katerimi bo tudi ansambel Franca Miheliča. Pa še nekaj. Turističnemu društvu Ribnica, ki je nosilec projekta Grajskih večerov v imenu številnih obiskovalcev pa priporočilo, da pravočasno primerno uredi okolico prireditvenega prostora in predvsem zagotovi zadostno število sedežev za spremljanje prireditve.

Vir: e-utrip, I. L.

1 komentar

Komentiraj