Ribnica

Volitve 2011: Izjava ribniškega kandidata SDS Jožeta Tanka

Jože Tanko

Jože Tanko

Ribnica – Slovenska demokratska stranka, SDS, na kateri je v Ribnici kandidiral Jože Tanko, je na predčasnih volitvah 2011 dosegla zelo dober rezultat. G. Tanko je v  Ribnici prejel več kot 37 % vseh glasov volilcev.

Ali ste pričakovali tako dober rezultat?
Pričakoval sem težko volilno tekmo, saj so vse po javnomnenjskih raziskavah izstopajoče stranke v ribniškem okraju kandidirale močne in prepoznane kandidate, kar je pomembno vplivalo tudi na razporeditev glasov. Z rezultatom sem zadovoljen. Zadovoljen pa tudi z dejstvom, da je bila kampanja vseh kandidatov korektna.

Kakšni so vaši vtisi oz. občutki ob rezultatih vaše stranke?
Dosegli smo manj od načrtovanega. Kljub vsemu upam, da bo nova koalicija sposobna zaustaviti padanje države in da se bomo vrnili na trende in rezultate iz časa Janševe vlade. Tudi v tem mandatu naši predlogi za izhod iz krize ne bodo izostali. Nekatere smo tudi že predstavili. Upam pa, da bomo v dveh letih, tako je g. Jankovič zagotovil, tudi obvoznico na Škofljici.

Kako, konkretno, se boste v prihodnosti zavzemali za boljšo prihodnost Ribničanov?
Kot za vsake volitve doslej, sem tudi za te pripravil prednostne naloge za naš okraj, za katere se bom zavzemal v mandatu, nekaj pa jih je še v teku iz prejšnjega mandata. Upam, da bom uspešen in da jih bo vsaj nekaj od njih uspešno zaključenih.
[oglas tip=”600×75″ p=”C”]
Vir: e-utrip.si

Komentiraj