Ribnica

Knjižnica Miklova hiša ob 25-letnici podarja leto dni brez članarine

Miklova hiša
Ribniški muzej je kar dve desetletji deloval v okviru zavoda Miklova hiša, poimenovanega po stavbi (na posnetku), v kateri je domoval. (foto: kraji.eu)

Ob dnevu slovenskih splošnih knjižnic v Knjižnici Miklova hiša Ribnica vsem, ki se boste prvič včlanili v knjižnico, podarjamo leto dni brez članarine! Tedensko dogajanje v Knjižnici Ribnica bo predstavljeno v knjižnici  v ponedeljek, 20. november 2017 ob 10. in 17. uri. Vabljeni!

Tedensko dogajanje v Knjižnici Ribnica

Ponedeljek, 20. november 2017 – DAN SLOVENSKIH SPLOŠNIH KNJIŽNIC – DAN BREZPLAČNEGA VPISA

Ob dnevu slovenskih splošnih knjižnic v Knjižnici Miklova hiša Ribnica vsem, ki se boste prvič včlanili v knjižnico, podarjamo leto dni brez članarine! Tedensko dogajanje v Knjižnici Ribnica bo predstavljeno v knjižnici ob 10. in 17. uri. Vabljeni!

Torek, 21. november 2017 – SLOVENSKIH TOP 10

V torek bomo izpostavili 10 najbolj iskanih naslovov slovenskih avtorjev. Ne le leposlovje! Pri tem vas želimo povabiti, da tudi vi soustvarjate lestvico in glasujete za vaš slovenski TOP 10.

Sreda, 22. november 2017 – ZGODOVINA KNJIŽNICE IN ZANIMIVOSTI MOJEGA KRAJA

V sredo vas vabimo na voden ogled Knjižnice Ribnica, v katerem vam bomo predstavili predvsem njeno zgodovino in vpetost v življenje našega kraja. Ob tej priložnosti bomo odprli tudi razstavo.

Četrtek, 23. november 2017 – V KNJIŽNICO IZ DOMAČEGA NASLANJAČA – Predstavitev COBISS+ in BIBLOS

V četrtek vas vabimo, da v knjižnico prinesete svoje pametne telefone, tablice, prenosnike, bralnike …! Na individualnih svetovanjih si bomo pogledali, kako na teh napravah deluje virtualna knjižnica COBISS+, aplikacija mCOBISS ter spletna stran in aplikacija portala za izposojo e-knjig BIBLOS.

Petek, 24. november 2017, ob 17.00 in 18.00 v TVD Partizanu – PETER STRAH
Lutkovno-igrani muzikal Gledališča iz desnega žepka

Peter, mali hišni strah, skupaj z dedkom Strahom, Velikim Bavbavom in sobarico Fobijo prebiva v hotelu Strahovlad. Od njega se pričakuje, da bo nasledil tradicijo in postal najstrašnejši potomec rodbine Strah. A Peter ima težavo; strah ga je!
Predstava je namenjena otrokom od 4. leta dalje in traja 40 minut.

Komentiraj