Koledar dogodkov Sodražica

Vabljeni na 1. “šedrški” veliki blues koncert “Šedrsca Blues Project”

Veliki blues koncert "Šedrsca Blues Project"
Veliki blues koncert "Šedrsca Blues Project"

Kdaj: sobota, 13. aprila 2013, ob 20h
Kje: v novi športni dvorani v Sodražici
Info: Vstop prost. Več na sedrsca-blues.weebly.com

Veliki blues koncert "Šedrsca Blues Project"

Veliki blues koncert “Šedrsca Blues Project”

Veliki blues koncert

ŠEDRSCA BLUES PROJECT

sobota, 13. aprila 2013, ob 20h
Športna dvorana Sodražica

VSTOP PROST

Sodraška dolina je zanimiva glasbena dežela, od koder izvirajo Pop Design, Botri ter ansambla Franca Miheliča in Roka Žlindre. Poleg njih pa je še cel kup mladih glasbenikov, ki v sodelovanju z Mladinskim klubom Sodražica sodelujejo na lokalnih prireditvah – tako imamo od leta 2005 vsako leto Glasbeno mineštro, od leta 2007 Jazz večere in od leta 2010 Oder mladih na tržnem dnevu. Tem – sedaj že tradicionalnim – prireditvam letos dodajamo še “Šesdrsca Blues Project”, in sicer preprosto zato, ker imamo dovolj potenciala za izvedbo takšnega koncerta in ker se v teh zgodnjih pomladnih mesecih skoraj nič ne dogaja.

Na odru boste lahko videli člane EpiCentra, Tony Cater Jazz Banda in Prismojenih profesorjev bluesa. Na pomoč pa nam bodo priskočili še Rok Oražem (tolkala), Luka Jerman (saksofon), Peter Prijatelj (orglice), Jurij Košir (vokal) ter Manca Arko, Barbara Ogrinc, Vid Oblak in Dejan Vesel (spremljevalni vokali).

[oglas tip=”180×150″ p=”D”]Več informacij o projektu lahko najdete na http://sedrsca-blues.weebly.com ter na Facebook-u.

2 komentarja

Komentiraj