Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend, od 9.11. do 11.11.2012

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend
Poročilo za vikend, 9. - 11.11. 2012

Poročilo za vikend, 9. – 11.11. 2012

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (9., 10. in 11. november 2012): V petek, 9.11.20012 smo na Rašici obravnavali tatvino registrskih tablic z osebnega avtomobila. Zadeva bo odstopljena na pristojno policijsko postajo.

Obravnavali smo še poskus Velike tatvine v Ribnici. Na kraju sta bila dobljena dva storilca, zoper katera je bilo odrejeno pridržanje zaradi zbiranja dokazov. Po vseh zbranih dokazih sta bila storilca izpuščena iz pridržanja, zoper njiju pa bo napisana kazenska ovadba.

S strani oškodovanke smo bili obveščeni, da je prišlo do kršitve JRM v gostinskem lokalu v Ribnici. Na kraju je bil po vseh zbranih obvestilih kršitelju izdan plačilni nalog.

Sobota, 10.11.2012

[oglas tip=”250×250″ p=”D”]V soboto smo bili obveščeni o vlomu v gostinski lokal v Ribnici. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec vlomil v lokal skozi okno ter vstopil v notranjost. Z lokala je odtujil cigarete in menjalni denar s tem oškodoval lastnika za približno 340 EUR. Napisana bo kazenska ovadba.

Obravnavali smo še kaznivo dejanje Lahka telesna poškodba, do katere je prišlo med prepirom  in pretepom med občanoma pred lokalom Gallop v Ribnici. Zoper storilca bo podana kazenska ovadba.

 Nedelja, 11.11.2012

V nedeljo smo obravnavali kaznivo dejanje Poškodovanje tuje stvari in sicer je neznani storilec pristopil na vrt stanovanjske hiše in tam obrezal nekaj dreves borovcev, nekaj pa jih je izpulil iz zemlje. Z dejanjem je lastnika oškodoval za približno 50 EUR, napisana bo kazenska ovadba.

Obravnavali pa smo še tatvino registrske tablice z osebnega avtomobila, ki je bil parkiran v Ribnici pred gostinskim lokalom. Po vseh zbranih obvestilih pa bo napisana kazenska ovadba.

Pripravil:
Jože Grže, policist I
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj