Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend od 8. do 10.9.2017

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (8., 9. in 10. september 2017): Znani storilec je izvršil tatvino tračnic, le te so mu bile zasežene in vrnjene lastniku, podana bo kazenska ovadba.
Pri OŠ Ribnica je prišlo do prometne nesreče I.kategorije, udeležencema je bilo izdano Obvestilo o odstopu od ugotavljanja dejstev in zbiranja dokazov, potrebnih za odločitev o prekršku skladno s 4.odstavkom 111.člena ZPrCP

Opravljene je bila intervencija v zasebnem prostoru, kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

Sprejeti sta bili prijavi kaznivih dejanj Ponarejanja denarja.

Obravnavali smo kaznivo dejanje Neupravičena proizvodnja in promet s prepovedanimi drogami.

Opravili smo ogled vozila, katerega je na parkirnem prostoru poškodoval neznani voznik, o zadevi bo napisan uradni zaznamek.

Opravili smo intervencijo na javnem kraju zaradi kaljenja nočnega miru, po vseh zbranih obvestilih bo kršiteljem izdan plačilni nalog.

S strani občanke smo bili obveščeni, da je bil pri starejši moški, kateri deluje zmeden in je s kraja odšel. Z zbiranjem obvestili in iskanjem NN je bila ugotovljena identiteta in je bil nato izsleden. Ugotovljeno je bilo, da gre za starejšega dementnega moškega, kateri je bil v oskrbo predan domačim.

Sprejeti sta bili dve prijavi o izgubi registrskih tablic, najditelj lahko tablici prinese na tukajšnjo Policijsko postajo.

Opravili smo intervenciji na javnem kraju, kršiteljema sta bili izrečeni opozorili. Zaradi omogočanja uživanja alkoholne pijače mladoletni osebi pa je bil kršiteljici izdan plačilni nalog.

NN je iz kolesarnice stanovanjskega bloka izvršil tatvino kolesa, ter s tem lastnika oškodoval za okoli 300EUR.

Pripravil:
Bojan Kramžar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj