Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend, od 6.7. do 8.7.2012

Poročilo za vikend, 6. - 8. 7.  2012

Poročilo za vikend, 6. - 8. 7. 2012

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (6., 7. in 8. julij 2012): Voznik osebnega avtomobila je na lokalni cesti za Stari Kot zbil srno. Srna je po trčenju pobegnila v gozd, na vozilu pa je nastalo za okoli 150EUR materialne škode.

Prodajalka v trgovini v Sodražici je pri blagajni našla prstan iz rumene kovine. Prstan je shranjen na tukajšnji policijski postaji.

Na regionalni cesti Žlebič-Sodražica je voznik osebnega avtomobila zbil srnjaka. Za poginulega srnjaka je poskrbel revirni lovec, na vozilu je nastalo za okoli 500EUR materialne škode.

Voznik avtodoma je v Sodražici, zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča, zadel v streho stanovanjske hiše ter poškodoval nekaj strešnikov. Po trčenju je s kraja odpeljal, ne da bi oškodovanki nudil svoje podatke.  Kasneje je bil izsleden na mejnem prehodu Podplanina. Ugotovljeno je bilo, da gre za tujega državljana zato je bil denarno kaznovan na kraju, skupna  materialna škoda  znaša za okoli  250EUR.

Voznica osebnega avtomobila je na regionalni cesti Podklanec-Nova vas zbila srno. Za poginulo srno je poskrbel higienik, na vozilu pa je nastalo za okoli  300EUR materialne škode.

Pripravil:
Bojan Kramžar, policist I
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj