Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend od 4. do 6.6.2021

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (4., 5., in 6. junij 2021):

PETEK, 4. junij 2021
Obravnavali smo prometno nesrečo I. kategorije, katera se je zgodila na zasebni površini, zaradi česar bo o zadevi napisan uradni zaznamek.

Policisti so pri rednem delu dvema občanoma zasegli prepovedano drogo. V obeh primerih bo po opravljeni analizi izveden ustrezen ukrep.

Na lokalni cesti izven naselja Rob je voznik osebnega avtomobila zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča zapeljal izven vozišča in trčil v drevo. Voznik je zadobil lažje telesne poškodbe, izdan pa mu je bil plačilni nalog.

Na lokalni cesti Bane – Zgonče je voznica osebnega avtomobila povozila srno. O zadevi bo napisan uradni zaznamek.

Sprejeli smo prijavo za kaznivo dejanje Lahka telesna poškodba. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba.

SOBOTA, 5. junij 2021
V naselju Finkovo je manjši medved stekel proti občanu, kateri se je zaprl v vozilo, medved pa se je nato vrnil v gozd. O zadevi so bili obveščeni pristojni na Zavodu za gozdove RS.

NEDELJA, 6. junij 2021
Obravnavali smo intervencijo v zasebnem prostoru in ker kršitelj kljub večkratnim opozorilom policistov ni prenehal s kršitvijo je bilo zoper njega odrejeno pridržanje. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.
Z zbiranjem obvestil so bili ugotovljeni tudi elementi kaznivega dejanja Nasilje v družini, zaradi česar je bilo osumljencu izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja oškodovanki. Zoper osumljenca sledi po vseh zbranih obvestilih kazenska ovadba.

Pripravil:
Matija Petovar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj