Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend, od 4.7. do 6.7.2014

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend
Poročilo  za vikend, od 4.7. do 6.7.2014

Poročilo za vikend, od 4.7. do 6.7.2014

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (4., 5. in 6. julij 2014): Vozniku motornega kolesa, je na lokalni cesti Rakitnica-Dolenja vas, pred vozilo skočila srno, katero je zadel  in  padel po vozišču. Motorist se je pri padcu telesno poškodoval,  k zdravniku je odšel sam, na motornem kolesu je nastalo za okoli 1.500EUR materialne škode, srna je po trčenju pobegnila.
Na regionalni cesti Hrib-Draga je voznik traktorja s prikolico zavil levo, nasproti  je z neprilagojeno hitrostjo pripeljal voznik z motornim kolesom in trčil v prikolico. Pri padcu se je motorist  telesno poškodoval in bil s kraja z reševalnim vozilom odpeljan v UBKC Ljubljana.

Na glavni cesti G2 106 je voznik z osebnim avtomobilom zbil srnjaka. Pri tem je na vozilu nastalo za okoli 1.000EUR materialne škode, za poginulega srnjaka poskrbela pristojna ustanova.

NN voznik je pri premiku z vozilom na parkirnem prostoru v Ribnici trčil v parkiran osebni avtomobil in  povzročil za okoli 200EUR materialne škode.

Na območju Sodražice in Svetega Gregorja pa so občani večkrat opazili medveda, kateri je prišel v neposredno bližino stanovanjskih hiš, o pojavu medveda obveščeni pristojni na Zavodu za gozdove.

Pripravil:
Bojan Kramžar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj