Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend od 31.8. do 2.9.2018

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend

Ribnica Poročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (31. avgust ter 1. in 2. september 2018):

PETEK, 31. avgust 2018
Na Merharjevi ulici v Ribnici smo obravnavali prometno nesrečo I. kategorije. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Opravili smo dve intervenciji zaradi kršitve javnega reda in miru. Obema kršiteljema je bil izdan plačilni nalog.

SOBOTA, 1. september 2018
Sprejeli smo prijavo za kaznivo dejanje Zatajitve. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba.

NEDELJA, 2. september 2018
Sprejeli smo prijavo za kaznivo dejanje Roparske tatvine. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba.

Obravnavali smo tatvino večje količine oblačil s stojnice. Storilci in odtujeni predmeti so bili dobljeni, sledi pa kazenska ovadba.

S strani policista je bil najden digitalni fotoaparat znamke Samsung, katerega lahko lastnica oz. lastnik prevzame na tuk. PP.

OBVESTILO UDELEŽENCEM CESTNEGA PROMETA

Naše ceste bodo od danes zopet polne otrok, ki se vračajo v šolo, nekateri pa na šolsko pot stopajo prvič. Da bi bila njihova pot v šolo varna, bomo skrbeli tudi policisti PP Ribnica s pomočjo številnih prostovoljcev. Voznike pozivamo, naj spoštujejo cestnoprometne predpise, naj bodo uvidevni in strpni – predvsem do najšibkejših udeležencev prometa. Ker je v Ribnici več gradbišč na državni in na občinskih cestah ter na nekaterih drugih šolskih poteh, prosimo starše, da pomagajo svojim otrokom izbrati najprimernejšo in najvarnejšo pot do šole.

Pripravil:
Matija Petovar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj