Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend, od 31.3. do 2.4.2017

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (31. marec ter 1. in 2. april 2017): Zoper osumljenega storilca kaznivega dejanja Neupravičene proizvodnje in promet s prepovedanimi drogami je bilo odrejeno pridržanje. Na podlagi odredbe sodišča je bila pri njemu doma opravljena hišna preiskava, kjer je bila zasežena večja količina prepovedane droge. Po vseh zbranih obvestilih bo zoper osumljenega podana kazenska ovadba.
NN je vlomil v stanovanjsko hišo in iz notranjosti odnesel zlatnino, nekaj denarja ter tehnične opreme. Z dejanjem je lastnika oškodoval za okoli 5.000EUR.

NN je iz nezavarovanega objekta za shranjevanje vrtnega orodja odtujil vrtno kosilnico ter nekaj kosov valovite aluminijaste pločevine. Z dejanjem je lastnika oškodoval za okoli 1.100EUR.

S strani občanke je bila sprejeta prijava kaznivega dejanja Nasilja v družini.

Na G2 106, v bližini naselja Ortnek, se je voznici osebnega avtomobila v vozilo zaletel jelen. Na vozilu je nastalo za okoli 1.800EUR materialne škode, jelen je po trčenju pobegnil v gozd. O zadevi bo napisan uradni zaznamek.

NN je izvršil tatvino 4m3 smrekovih desk in s tem lastnika oškodoval za okoli 500EUR.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bilo vozniku osebnega avtomobila začasno odvzeto vozniško dovoljenje, izdan mu je bil plačilni nalog.

Pripravil:
Bojan Kramžar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj