Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend, od 25.11. do 27.11.2016

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend

Ribnica Poročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (25., 26. in 27. november 2016): Na parkirnem prostoru na Turjaku je NN voznik trčil v parkirano osebno vozilo in s kraja odpeljal. Na vozilu oškodovanke je nastalo za okoli 500EUR materialne škode. O zadevi bo napisan uradni zaznamek.
Opravili smo ogled vozila s katerim je voznik, v bližini naselja Smuka, zbil košuto. Na vozilu je nastalo za okoli 300EUR materialne škode, košuta je po trčenju pobegnila v gozd, o zadevi bo napisan uradni zaznamek.

Opravili smo ogled kraja dogodka, kjer se je vozilo, po vsej verjetnosti zaradi okvare elektronske.ročne zavore, zapeljalo v betonsko ograjo. Na vozilu je nastalo za okoli 1.000EUR materialne škode, napisan bo uradni zaznamek.

Na relaciji Nova vas-Velike Lašče je voznik z osebnim avtomobilom zbil srno. Srna je po trčenju pobegnila v gozd, na vozilu je nastalo za okoli 300EUR materialne škode, napisan bo uradni zaznamek.

Na G2 106, na Jasnici, je voznik z osebnim avtomobilom zbil košuto. Košuta je po trčenju pobegnila v gozd, na vozilu je nastalo za okoli 300EUR materialne škode, napisan bo uradni zaznamek.

Pripravil:
Bojan Kramžar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj