Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend od 22. do 24.4.2022

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (22., 23. in 24. april 2022):

PETEK, 22. april 2022
Sprejeli smo prijavo za kaznivo dejanje Tatvine lesa. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba.

Na dolenjevaškem polju smo obravnavali prometno nesrečo, katera se je zgodila zaradi izsiljevanja prednosti voznice osebnega avtomobila. V prometni nesreči sta dve osebi utrpeli telesne poškodbe. Povzročiteljici je bil izdan plačilni nalog.

Na regionalni cesti R 212 je voznik osebnega avtomobila povozil neznano žival in poškodoval osebni avtomobil. O zadevi bo napisan uradni zaznamek.

SOBOTA, 23. april 2022
Sprejeli smo prijavo o Tatvini rol izolacije Izoteca v skupni vrednosti približno 1.800 EUR. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba.

Na glavni cesti II. reda 106 je voznik osebnega avtomobila povozil srno. Za poginulo srno je poskrbel revirni lovec, o zadevi pa bo napisan uradni zaznamek.

Na glavni cesti II. reda 106 je voznica osebnega avtomobila povozila srno. Voznici je bilo izdano Obvestilo o odstopu od ogleda.

NEDELJA, 24 april 2022
Obveščeni smo bili o kršitvi javnega reda in miru na volišču. Po vseh zbranih obvestilih sledi zoper kršiteljico ustrezen ukrep.

Pripravil:
Matija Petovar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj