Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend, od 20.11. do 22.11.2015

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (20., 21. in 22. november 2015): Obravnavali smo kaznivo dejanje Nasilje v družini. Po vseh zbranih obvestilih  bo zoper storilca podana kazenska ovadba.

Na glavni cesti G2106 pri Velikih Laščah, smo obravnavali prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami, do katere je prišlo zaradi vožnje voznika OA z neprilagojeno hitrostjo. Po vseh zbranih obvestilih bo zoper povzročitelja podana kazenska ovadba.

Na glavni cesti G2 106 pri naselju Briga smo obravnavali prometno nesrečo s telesnimi poškodbami, do katere je prišlo zaradi vožnje voznice OA z neprilagojeno hitrostjo. Po vseh zbranih obvestilih in bo zoper povzročiteljico izveden ustrezen ukrep.

V naselju Finkovo, se je voznik traktorja pri pluženju snega prevrnil in pri tem lahko telesno poškodoval. Po vseh zbranih obvestilih bo zoper njega izveden ustrezen ukrep.

Na regionalni cesti R212 pri Sodražici je na tovorno vozilo padla večja veja in ga poškodovala. O zadevi bo napisan uradni zaznamek.

Na glavni cesti G2 106 pri Ortneku je voznik OA povozil vejo, katera je padla na vozišče. Vozniku je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

Pripravil:
Mitja Andoljšek
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj