Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend, od 2.11. do 4.11.2012

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend
Poročilo za vikend, 2. - 4.11. 2012

Poročilo za vikend, 2. – 4.11. 2012

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (2., 3. in 4. november 2012): Opravili smo ogled vozila, katerega je na parkirnem prostoru v Ribnici, poškodoval neznani voznik ter s tem lastniku povzročil za okoli 150EUR materialne škode.

Voznik je z osebnim avtomobilom na G2 106, pri Prigorici, zbil lisico, tako da je na vozilu nastalo za okoli 1000EUR materialne škode.

Na Škrabčevem trgu so znani storilci razbili ulično svetilko, nekaj cvetličnih korit ter s tem povzročili večjo materialno škodo. Po vseh zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba.

Intervenirali smo na javnem kraju, kjer so znani storilci kršili določila Zakona o javnem redu in miru. Zaradi neupoštevanja zakonitih ukazov policistov, so bili trije kršitelji pridržani. Zoper enega kršitelja  bo podana kazenska ovadba zaradi napada na policiste.

Neznanec je vlomil v gostinski lokal v Ribnici iz katerega je odnesel nekaj škatlic cigaret ter nekaj  denarja.

[oglas tip=”200×200″ p=”D”]Neznanec je brcnil v vrata gostinskega lokala ter jih poškodoval, tako da je lastniku povzročil za okoli 100EUR materialne škode.

Neznanec je odlomil brisalce na parkiranem tovorne vozilu s čimer je lastnika oškodoval za okoli 200EUR.

Sprejeli smo prijavo o tatvini mobitela.

Neznanec je poskusil vlomiti v čebelnjak, kar pa mu ni uspelo, kljub temu pa je lastniku povzročil za okoli 100EUR materialne škode.

Pripravil
Bojan Kramžar, policist I
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj