Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend od 15. do 17.3.2019

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (15., 16. in 17. marec 2019):

PETEK, 15. marec 2019
Obveščeni smo bili o prometni nesreči I. kategorije. Obema udeležencema je bilo izdano Obvestilo o odstopu od ogleda.

Opravili smo ogled osebnega avtomobila, katerega je na parkirnem prostoru v Ljubljani poškodoval neznani voznik z neznanim vozilom. O zadevi bo napisan UZ.

SOBOTA, 16. marec 2019
S strani policistov je bil prijet tujec, kateri je ilegalno prestopil državno mejo. Po končanem postopku je bil vrnjen hrvaškim varnostnim organom.

Na glavni cesti II. reda 106 smo obravnavali prometno nesrečo, katera se je zgodila zaradi nepravilnega prehitevanja voznika osebnega avtomobila. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

NEDELJA, 17. marec 2019
S strani policistov je bil prijet tujec, kateri je ilegalno prestopil državno mejo. Tujec je zaprosil za mednarodno zaščito, zato je bil po končanem postopku odpeljan v Azilni dom.

Na PP se je zglasil občan in povedal, da je na regionalni cesti Planina – Cerknica povozil srno. Opravljen je bil ogled osebnega avtomobila, o zadevi pa bo napisan UZ.

Obveščeni smo bili o vlomu v kontejner. Opravljen je bil ogled kraja, o zadevi pa bo napisan ustrezni izdelek.

OBVESTILO:
V času od 18.3.2019 do 31.3.2019 bomo policisti med rednim delom izvajali poostren nadzor cestnega prometa, s poudarkom na ugotavljanju kršitev voznikov enoslednih motornih vozil.

Pripravil:
Matija Petovar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj