Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend od 14. do 16.9.2018

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (14., 15. in 16. september 2018):

Petek, 14. september 2018
Voznica osebnega avtomobila je na relaciji Sodražica-Loški Potok, z vozilom zbila srno. Za poginulo srno je poskrbel revirni lovec, na vozilu je nastalo za okoli 200EUR materialne škode, o zadevi bo napisan uradni zaznamek.

NN je vlomil v stanovanjsko hišo iz katere je odnesel denar in nakit. Po vseh zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba.

Intervenirali smo v sporu med bivšima partnerjema, kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

Na G2 106 je prišlo do prometne nesreče I.kategorije in sicer je prišlo do trčenja z zunanjima ogledaloma tovornih vozil. Povzročitelj je s kraja odpeljal, ne da bi nudil svoje podatke drugemu udeležencu v prometni nesreči. Z zbiranjem obvestil je bil povzročitelj izsleden, izdan mu bo plačilni nalog.

Zoper mladoletnega osumljenca storitve kaznivega dejanja Preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi bo podana kazenska ovadba.

Sobota, 15. september 2018
Opravili ogled kraja vloma v stanovanjsko hišo. Po vseh zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba.

Obravnavali smo prometno nesrečo v kateri se je pri padcu s kros motorjem poškodoval voznik le tega. Do nesreče je prišlo med vožnjo izven kategoriziranih prometnih površin.

Intervenirali smo pri pretepu med občani na javnem kraju. Pri tem je ena oseba utrpela lahke telesne poškodbe, zoper osumljenca storitve kaznivega dejanja Povzročitve lahke telesne poškodbe bo podana kazenska ovadba.

Nedelja, 16. september 2018
NN je izvršil tatvino akumulatorja električnega pastirja ter s tem lastnika oškodoval za okoli 100EUR.

Znana storilca sta vlomila v avtobus in iz njega odnesla tahografski vložen ter gasilni aparat. Z dejanjem sta povzročila za okoli 200EUR materialne škode. Zoper njiju bo podana kazenska ovadba.

Pripravil:
Bojan Kramžar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj