Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend, od 10.8. do 12.8.2012

Poročilo za vikend, 10. - 12. 8.  2012

Poročilo za vikend, 10. - 12. 8. 2012

Ribnica – Poročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (10., 11. in 12. avgust 2012): PETEK: Na PP se je zglasil občan in naznanil kaznivo dejanje goljufije. Z zbiranjem obvestil še nadaljujemo, po vseh zbranih obvestilih pa bo napisan ustrezen izdelek.

SOBOTA, 11.8.2012
Na PP je poklical občan in povedal, da je imel na parkirišču parkiran svoj osebni avtomobil. Ob vrnitvi do vozila pa je opazil, da je le ta popraskan po celotni levi strani. Zadevo prijavlja zaradi uveljavitve odškodninsko premoženjskega zahtevka na zavarovalnici, zato bo na ODT napisana kazenska ovadba.

Obveščeni smo bili tudi o dveh prometnih nesrečah z udeležbo divjadi, in sicer v prvem primeru povoženje srne v naselju Sodražica, v drugem pa povoženje srne v bližini naselja Grčarice. V obeh primerih je na vozilih nastala materialna škoda, napisana pa bosta uradna zaznamka.

NEDELJA, 12.8.2012
[oglas tip=”200×200″ p=”D”]Obravnavali smo prometno nesrečo na glavni cesti med naseljema Goriča vas in Nemška vas, v kateri je bila udeležena kolesarka, katera je zaradi neznanega vzroka padla po vozišču in se pri tem lažje telesno poškodovala. O zadevi bo napisan uradni zaznamek.

Opravili smo ogled kaznivega dejanja vloma v poslovni objekt v Lepovčah. Ugotovljeno je bilo, da z objekta ni bilo odnešeno ničesar, je pa storilec ob sprožitvi alarma razbil senzor alarmne naprave nato pa s kraja pobegnil. Napisana bo kazenska ovadba na ODT.

Opravili pa smo še ogled prometne nesreče z udeležbo divjadi, ki se je zgodila na regionalni cesti pred naseljem Grčarice. Na vozilu je nastala materialna škoda, o zadevi pa bo napisan uradni zaznamek.

Pripravil:
Jože Grže, policist I
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj