Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za torek, 25.8.2015

Poročilo za torek

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za torek, 25. avgust 2015: Policisti so obravnavali prometno nesrečo v kateri je voznik zaradi vožnje preblizu desnega roba trčil v prometni znak in z vozilom zapeljal v jarek, kjer je obstal. Opravljen je bil ogled vozila in kraja prometne nesreče ter vozniku izdan plačilni nalog.

Policisti so obravnavali prometno nesrečo v kateri je voznik zaradi izsiljevanja prednosti v križišču trčil v drugo vozilo. Pri tem nastala večja materialna škoda prav tako pa je bila poškodovana voznica udeleženega vozila. Opravljen je bil ogled prometne nesreče in sestavljen zapisnik ter izdan plačilni nalog povzročitelju.

Občan je prijavil tatvino mobilnega telefona. Po vseh zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na državno tožilstvo.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja in poteka veljavnosti registracije je bilo občanu zaseženo osebno vozilo. Sestavljen bo obdolžilni predlog na sodišče pristojno za prekrške.

V zvezi pričetka šolskega leta obveščamo vse udeležence v prometu na upoštevanje omejitev hitrosti in cestnoprometnih pravil še posebej v okolici šol in vrtcev. V zvezi pričetka novega šolskega leta bodo policisti opravljali poostrene nadzore prometa v okolici OŠ in vrtcev.

Pripravil:
Toni Vidmar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj