Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za torek, 24.7.2012

Poročilo za torek, 24.7.2012

Poročilo za torek, 24.7.2012

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za torek, 24. julij 2012: S strani občana smo bili obveščeni o pojavu medveda v kraju Podpreska, obveščen je bil pristojni na Zavodu za gozdove.

Obravnavali smo prometno nesrečo s pobegom, v kateri je neznani voznik na parkirnem prostoru v Ribnici pri premiku z vozilom trčil v parkirano vozilo ter nato s kraja odpeljal. Materialna škoda na parkiranem vozilu znaša približno 80 EUR. O zadevi bo napisan uradni zaznamek.

Preko operativno komunikacijskega centra smo bili poslani na regionalno cesto Sodražica – Loški potok, kjer je prišlo do prometne nesreče s telesnimi poškodbami. Na kraju so policisti ugotovili, da je voznik motornega kolesa v desnemu nepreglednemu ovinku zaradi neprilagojene hitrosti padel po vozišču in se telesno poškodoval. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v ZD Ribnica in nato v UBKC Ljubljana. Vozniku motornega kolesa je bil izdan plačilni nalog.

Na glavni cesti Ljubljana – Ribnica pa smo v bližini Ortneka obravnavali prometno nesrečo, v kateri je voznica osebnega avtomobila trčila v srno, katera je skočila na vozišče. Po trčenju je srna odšla v gozd, na vozilu pa je nastala materialna škoda za približno 1.000 EUR. Napisan bo uradni zaznamek.

Pripravil:
Jože Grže
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj