Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za torek, 2.10.2012

Poročilo za torek
Poročilo za torek, 2.10.2012

Poročilo za torek, 2.10.2012

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za torek, 2. oktober 2012: V Ortneku smo obravnavali kaznivo dejanje na škodo Železniškega gradbenega podjetja Ljubljana, in sicer je neznani storilec odtujil več železnega materiala za izgradnjo železniške proge ter s tem oškodoval lastnika za približno 2.500 EUR. Po vseh zbranih obvestilih bo napisana kazenska ovadba.

[oglas tip=”200×200″ p=”D”]Na regionalni cesti Sodražica – Loški potok smo obravnavali prometno nesrečo s telesnimi poškodbami. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega avtomobila v desnem ovinku zaradi neprilagojene hitrosti zapeljala na nasprotno smerno vozišče ter trčila v osebni avtomobil,  kateri je pripeljal nasproti pravilno po svojem smernem vozišču. Na vozilih je nastala materialna škoda v višini približno 4.000 EUR, povzročiteljici prometne nesreče pa je bil izdan plačilni nalog.

Včeraj v dopoldanskem času pa smo skupaj z več inšpektorji pristojnih inšpekcijskih služb opravili nadzor odpada starega železa ob Merharjevi ulici v Ribnici. Na kraju so inšpektorji z različnih področji dela ugotovili več kršitev ter ustrezno ukrepali v skladu s predpisi s svojega področja.

Pripravil
Jože Grže, policist I
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj