Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za sredo, 5.7.2017

Poročilo za sredo
Poročilo za sredo

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za sredo, 5. julij 2017: V naselju Hrib smo obravnavali prometno nesrečo I. kategorije s pobegom, kjer je neznani voznik trčil v stanovanjsko hišo in odpeljal naprej. Po vseh zbranih obvestilih sledi ustrezen izdelek. V zvezi tega naprošamo morebitne očevidce, da kakršnokoli informacijo o povzročitelju prometne nesreče sporočijo na tuk. PP ali številko 113.

Obravnavali smo tri kazniva dejanja in sicer Poškodovanje osebnega avtomobila, Poškodovanje žičnate panelne ograje in Nasilje v družini. V vseh primerih bo po vseh zbranih obvestilih napisana kazenska ovadba.

Obravnavali smo prometno nesrečo na lokalni cesti Hudi konec – Sv. Gregor, kjer je voznik osebnega avtomobila izsilil prednost motoristu. Motorist je utrpel hudo telesno poškodbo, zoper povzročitelja pa sledi kazenska ovadba.

V Velikih Laščah pa smo obravnavali prometno nesrečo, kjer je voznica osebnega avtomobila zaradi utrujenosti med vožnjo zaspala in trčila v vogal stanovanjske hiše. Voznica je utrpela lažje telesne poškodbe, izdan pa ji je bil plačilni nalog.

Pripravil:
Matija Petovar
Policijska postaja Ribnica

 

Komentiraj