Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za sredo, 2.10.2013

Policija
Poročilo za sredo, 2.10.2013

Poročilo za sredo, 2.10.2013

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za sredo, 2. oktober 2013: Voznica je z osebnim avtomobilom na regionalni cesti Žlebič-Sodražica zadela srno. Srna je po trčenju pobegnila, na vozilu pa je nastalo za okoli 300EUR materialne škode.

V drugi prometni nesreči z udeležbo divjadi, do katere je prišlo med Lepovčami in Ribnico, je  po trčenju, srna prav tako pobegnila v gozd, na vozilu je nastalo za okoli 150EUR materialne škode.

Do tretje prometne nesreče z udeležbo divjadi je prišlo na G2 106 pri Ortneku, v kateri je srna po trčenju pobegnila. V vseh treh primerih je bilo izdano Obvestilo o odstopu od ogleda.

Občanko je, pri vožnje s kolesom, obšla slabost in vrtoglavica, zaradi česar je padla. Pri padcu si je poškodovala roko in nogo, s kraja padca je bila odpeljana z reševalnim vozilom.

[oglas tip=”180×150″ p=”D”]Za voznika osebnega avtomobila je obstajal sum, da vozi pod vplivom prepovedanih drog, zaradi česar je bil odrejen strokovni pregled. Le tega je voznik odklonil, zato je bilo odrejeno pridržanje, zoper njega je bil podan obdolžilni predlog.

Pripravil:
Bojan Kramžar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj