Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za 7. in 8. maj 2011

Policisti Policijske postaje Ribnca so v preteklem vikendu (7. – 8. 5. 2011) obravnavali 2 kaznivi dejanji, štiri prometne nesreče in še par stvari.

V preteklem vikendu smo policisti PP Ribnica obravnavali:

  • Dve kaznivi dejanji in sicer tatvino osebnega vozila in pa tatvino mobilnega telefona.
  • Štiri prometne nesreče. V prvi nesreči je bil poškodovan voznik osebnega vozila, na njegovem vozilu je škode za 500 EUR. V drugi nesreči sta bila poškodovana voznik motornega kolesa in njegov sopotnik, na motornem kolesu je škode za okoli 600 EUR. V tretji nesreči je bila udeležena tudi divjad, na vozilu oškodovanca je škode za 50 EUR. V zadnji nesreči pa je neznani voznik z vozilom trčil v ograjo in povzročil za okoli 50 EUR škode
  • Policisti so opravili intervencijo v barakarskem naselju v Lepovčah, kjer sta se sprla dva prebivalca.
  • Naša policista sta bila poslana v Velike Lašče, kjer je neznanec vlamljal v zdravstveni dom. Policista sta storilca prijela na kraju vloma in ga zadržala ter predala patrulji področne policijske postaje, ki je prevzela postopek.
  • V bližini naselja Otavic smo obravnavali travniški požar. Požar so pogasili gasilci iz PGD Goriča vas.
  • Obravnavali smo še prijavo občana Nemške vasi, da na njegovem travniku kampirajo prebivalci iz bližnjega barakarskega naselja, prijavo občana, da je izgubil registrsko tablico vozila LJ57-3RH, v naselju Lipovšica pa je bil najden avtomobilski ključ.

Milan Rovtar, Policist I
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj